• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Can't add new Forums

 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I can't add a new forum to my install (JForum 2.1.7). No matter how I fill out the form, I get the error at the end of this post. Any ideas?

13:27:24,471 ERROR [ExceptionWriter ] net.jforum.exceptions.ForumException: java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor164.invoke(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at net.jforum.Command.process(Command.java:117)
at net.jforum.view.admin.AdminCommand.process(AdminCommand.java:61)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:191)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:202)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:684)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
Caused by: java.lang.reflect.InvocationTargetException
... 24 more
Caused by: java.lang.NumberFormatException: null
at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:415)
at java.lang.Integer.parseInt(Integer.java:497)
at net.jforum.context.web.WebRequestContext.getIntParameter(WebRequestContext.java:281)
at net.jforum.view.admin.ForumAction.handleMailIntegration(ForumAction.java:150)
at net.jforum.view.admin.ForumAction.insertSave(ForumAction.java:313)
... 24 more

[originally posted on jforum.net by graeme]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This was a bug in the net.jforum.view.admin.ForumAction file, relating to some new mail handling code. It's been commented out in CVS to fix the problem. Just download the latest file from CVS and recompile. That should fix your problem.
[originally posted on jforum.net by jbanes]
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic