This week's giveaway is in the EJB and other Java EE Technologies forum.
We're giving away four copies of EJB 3 in Action and have Debu Panda, Reza Rahman, Ryan Cuprak, and Michael Remijan on-line!
See this thread for details.
The moose likes JForum and the fly likes Problem with Thai language Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of EJB 3 in Action this week in the EJB and other Java EE Technologies forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "Problem with Thai language" Watch "Problem with Thai language" New topic
Author

Problem with Thai language

Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
I deploy jforum 2.1.7-b3 on Tomcat 5.5.20 and MySQL 4.1.22. I set it to use UTF-8 encoding. Jforum works well on this environment except that it cannot show language in Thai.

When I save a new message in thai, it will be shown as ???.

Has anyone a suggestion to solve this problem?


Note

I also try to use TIS-620 (standard Thai character encoding) when I install jforum but it still have same problem.
[originally posted on jforum.net by kosol]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Hi kosol,

Does the data look ok in your database?

/Jakob
[originally posted on jforum.net by lazee]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Problem with Thai language
 
Similar Threads
I have some problems with encoding
how to setup for thai language
Problem with Thai language
Multilanguage support
Problem I18N with JSF