This week's book giveaways are in the Java EE and JavaScript forums.
We're giving away four copies each of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2(winners choice) and jQuery UI in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
The moose likes JForum and the fly likes strange encoding problem, subject right but not the text Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2 this week in the Java EE forum
or jQuery UI in Action in the JavaScript forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "strange encoding problem, subject right but not the text" Watch "strange encoding problem, subject right but not the text" New topic
Author

strange encoding problem, subject right but not the text

Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Hi,

I've just installed JForum 2.1.8 on JBOSS 4.2.2 with mySql 5.0.
I've created the jforum database with unicode


The problem is, when I try the same characters both on the subject and in the message body, after submitting, the subject is in correct shape although the (same) text in the body is not. An example of the case is on the attachment.

Any help?
Thanks.

PS: The only difference I see is the post_text field type is TEXT and post_subject is VARCHAR (in jforum_posts_text table). Is this a problem with TEXT type?
[originally posted on jforum.net by ziphyre]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: strange encoding problem, subject right but not the text