aspose file tools*
The moose likes JForum and the fly likes Editing post Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "Editing post" Watch "Editing post" New topic
Author

Editing post

Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
I have problem with the post's edit with attachment. When I try to click the edit button, I see the blank page.
Thanks
[originally posted on jforum.net by gdemarco71]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Please provide some more information. If after you click on the "Edit" button all you see is a blank page, check your webserver logs for some exception, or even the page source code (sometimes it's there).

And it is only with Attachments?

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Ok.
In the log file there's this message when I click on the edit button:

Expression a.info.comment is undefined on line 58, column 60 in trio/js/attachments.js.
The problematic instruction:
----------
==> ${a.info.comment} [on line 58, column 58 in trio/js/attachments.js]
in include "js/attachments.js" [on line 20, column 1 in trio/post_form.htm]

Peppe
[originally posted on jforum.net by gdemarco71]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Ok. Weird, though. Replace

${a.info.comment}

by

${a.info.comment?default("")}

and it should work.

Rafael
[originally posted on jforum.net by Rafael Steil]
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
Many thanks, now is all ok. :lol:
Ciao
Peppe
[originally posted on jforum.net by gdemarco71]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Editing post
 
Similar Threads
Help with an iteration
Paying for the SCJP
Overriding a method that throws Exception PRoblem
Problems with hibernate and mysql?
A servlet code written to add details in database but not happening?