File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
The moose likes JForum and the fly likes Problem while integrating SSO Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "Problem while integrating SSO" Watch "Problem while integrating SSO" New topic

Problem while integrating SSO

Migrated From
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
I am integration the SSO with application using latest release 2.1.8. I have encounter following exception after done with Authentication on my application, and is being redirect back to jforum. Following is the detail of exception:

22:59:35,171 ERROR [ExceptionWriter ] java.lang.ClassCastException: java.util.ArrayList cannot be cast to java.lang.String
at net.jforum.context.web.WebRequestContext.getParameter(
at net.jforum.context.web.WebRequestContext.getModule(
at net.jforum.JForum.service(
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(
at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(
at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(
at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$
at Source)

URL is: /jforum//jforum/pm/sendTo/

Please help as what may cause this problem. Thanks for the help!

[originally posted on by seaman]
I agree. Here's the link:
subject: Problem while integrating SSO
It's not a secret anymore!