File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
The moose likes JForum and the fly likes LastPostInfo is null on forum list Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "LastPostInfo is null on forum list" Watch "LastPostInfo is null on forum list" New topic

LastPostInfo is null on forum list

Migrated From
Ranch Hand

Joined: Apr 22, 2012
Posts: 17424
See here for the full story, but basically I'm trying to replace the username with a Firstname/Lastname, which I just stuck in an extra field for now rather than re-do the schema. Anyhow, to make the info show up on the forums list, I had to extend ForumAction and add some functionality to retrieve the user ID from the LastPostInfo of each Forum.

The problem is when I first start up JForum, this information always seems to be null. Each request I send seems to fill in 1 forum's LPI, so say I have 5 forums. When I first load it up, all the information is missing. When I refresh, the first forum has its information, and so on, and the forum looks as it should after 5 refreshes. So I have a workaround for now, clearly, but I cannot determine why this information is null at first, and what causes it to be loaded.

For reference, here is my code overriding

Any ideas?
[originally posted on by msernatinger]
I agree. Here's the link:
subject: LastPostInfo is null on forum list
It's not a secret anymore!