• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

problem installing on tomcat 5

 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HELP!! Installing using the war. Seems to unpack OK. I created the database in mysql. When I run the install.jsp the images are not displayed (even though the images directory seems to have all the right stuff) and when I finish filling out the first page and hit next, the browser redirects to

http://www.myURL.com/jforum-2.1.8/install/install.page

There is no /install/install.page in the directory structure..and I am not sure what install.page is supposed to be.
[originally posted on jforum.net by joesmith]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
we have the same problem here like you but mine is not the same my problem is java hose version did not install because of the patching files needed on the version where I can find patch file here?,.
[originally posted on jforum.net by spoken20]
 
Migrated From Jforum.net
Ranch Hand
Posts: 17424
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I just tried a test install of 2.1.8 on Tomcat 5.5.26 (Linux server) and after filling out the install page (http://SERVERNAME:8080/jforum/install.jsp), I get forwarded to the validation page, http://SERVERNAME:8080/jforum/install/install.page;jsessionid=F42D8DDE244929F8C82432EF36468067 with no errors.

There is some servlet mapping in the xml file for the redirection locations, which is why you don't see an "install" directory.

I also had no problems seeing any images - have you verified permissions?


[originally posted on jforum.net by GatorBait3]
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic