aspose file tools*
The moose likes Struts and the fly likes struts 1.3 tiles not working Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » Struts
Bookmark "struts 1.3 tiles not working" Watch "struts 1.3 tiles not working" New topic
Author

struts 1.3 tiles not working

sadanand munswamy
Ranch Hand

Joined: Apr 10, 2012
Posts: 39
Dear Ranchers please rescue me, I am stuck with struts tiles for 3 days now, All i need is a
simple tiles layout with header, footer and body part. The header has a few hyperlinks which
are on-clicking are loaded in the body part. I am using struts 1.3. Any help will be appreciated.
Shankar Tanikella
Ranch Hand

Joined: Jan 30, 2011
Posts: 329

What did you try and where are you struck? What is the actual problem?


Have Fun with Java
little,little.. little by little makes a lot..
sadanand munswamy
Ranch Hand

Joined: Apr 10, 2012
Posts: 39
Hi Sankar,
Sending you the code snippet. struts-config.xml. I guess the problem is that it is not going inside tiles-def.xml after
my linkAction forwards it to "pt".

tiles-def.xml

LinkAction class
base layout.jsp

header.jsp
pt.jsp

index.jsp
Shankar Tanikella
Ranch Hand

Joined: Jan 30, 2011
Posts: 329

Hi Sadanand,
I tried the same with your code and everything seems to be fine and working -Tiled. Are you getting some error? If yes, please post the same. Also check Your Private Messages

sadanand munswamy
Ranch Hand

Joined: Apr 10, 2012
Posts: 39
Hi Sankar, Many thanks for your prompt reply, I managed to solve the same,
I had missed putting my tld definition mapping tags in web.xml.
Shankar Tanikella
Ranch Hand

Joined: Jan 30, 2011
Posts: 329

Good Luck,
I see too many threads which were solved but not closed. Please close it.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: struts 1.3 tiles not working