my dog learned polymorphism*
The moose likes GWT and the fly likes Empty browser with GWT Development mode Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » GWT
Bookmark "Empty browser with GWT Development mode" Watch "Empty browser with GWT Development mode" New topic
Author

Empty browser with GWT Development mode

Benny Konnysson
Greenhorn

Joined: May 06, 2012
Posts: 5
Hi,

I'm new to GWT am currently working on the tutorials at https://developers.google.com/web-toolkit/tools/gwtdesigner/tutorials/

I have a problem with the login function tutorial. In part 7, I get a problem when I'm asked to Launch default browser. A new tab opens in Chrome but the page stays blank. I tried to copy the whole source code from the tutorial to get it working but it's still blank.

The second tutorial, when I run as a web application, works though.

Any suggestions?

Thanks a lot!
Maneesh Godbole
Saloon Keeper

Joined: Jul 26, 2007
Posts: 10170
    
    8

Welcome to the Ranch.

1) Do you see any errors on your eclipse console?
2) What do you see if you right click on your browser page and select view source?


[How to ask questions] [Donate a pint, save a life!] [Onff-turn it on!]
Benny Konnysson
Greenhorn

Joined: May 06, 2012
Posts: 5
Thank you for your answer,

1) There are no errors or any other messages in the console.
2) When i view source, I see this:


Maneesh Godbole
Saloon Keeper

Joined: Jul 26, 2007
Posts: 10170
    
    8

Ok.
Can you show us your onModuleLoad()? (Please don't forget to UseCodeTags)
Benny Konnysson
Greenhorn

Joined: May 06, 2012
Posts: 5
I'm sorry about the code tags, I thought I hade done it correctly. I will try again and if it is not correct, please tell me what is wrong.

So, the OnModleLoad() looks like this:
Maneesh Godbole
Saloon Keeper

Joined: Jul 26, 2007
Posts: 10170
    
    8

Can you remove the explict calls to setSize and try?
If that doesnt work can you try adding something like
Benny Konnysson
Greenhorn

Joined: May 06, 2012
Posts: 5
I tried both your suggestions but I still have a blank, white page.

Benny Konnysson
Greenhorn

Joined: May 06, 2012
Posts: 5
I don't know why, but suddenly it is working. I thank you very much for your help!

Edit: It is working even when removing the
Maneesh Godbole
Saloon Keeper

Joined: Jul 26, 2007
Posts: 10170
    
    8

Benny Konnysson wrote:I don't know why, but suddenly it is working.

To confess, neither do I
 
 
subject: Empty browser with GWT Development mode
 
Similar Threads
Axis2 wizard problems in eclipse
DWR or GWT?
Not enough arguments (2) passed to external.gwtOnLoad(), expected (3); your hosted mode bootstrap...
Starting a new web project
I can't get my progress dialog to update