This week's book giveaway is in the OCMJEA forum.
We're giving away four copies of OCM Java EE 6 Enterprise Architect Exam Guide and have Paul Allen & Joseph Bambara on-line!
See this thread for details.
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes clustering in jboss Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of OCM Java EE 6 Enterprise Architect Exam Guide this week in the OCMJEA forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "clustering in jboss" Watch "clustering in jboss" New topic
Author

clustering in jboss

meenakshi gavhale
Greenhorn

Joined: Apr 13, 2012
Posts: 8
hi,

i have to launch a JBoss Enterprise Application Platform in Cluster.

i m using following command to run server.

1. ./run.sh -c production -g DefaultPartition -u 239.255.95.92 \ -b inbase01 -Djboss.messaging.ServerPeerID=2 \ -Djboss.service.binding.set=ports-01
2. ./run.sh -c production -g DefaultPartition -u 239.255.95.103 \ -b inbase01 -Djboss.messaging.ServerPeerID=2 \ -Djboss.service.binding.set=ports-02
[size=12]

[/size]
first instance is started properly. but while running second instance i m getting the following exception..

[color=darkred]ERROR: JDWP Transport dt_socket failed to initialize, TRANSPORT_INIT(510)
JDWP exit error AGENT_ERROR_TRANSPORT_INIT(197): No transports initialized [../../../src/share/back/debugInit.c:690]
FATAL ERROR in native method: JDWP No transports initialized, jvmtiError=AGENT_ERROR_TRANSPORT_INIT(197)
./run.sh: line 284: 25982 Aborted "/opt/jdk1.6.0_29/bin/java" -Dprogram.name=run.sh -server -Xms1303m -Xmx1303 m -XX:MaxPermSize=256m -Dorg.jboss.resolver.warning=true -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterv al=3600000 -Dsun.lang.ClassLoader.allowArraySyntax=true -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=8790,server=y,suspend=n -Djboss. platform.mbeanserver -Dcom.sun.management.jmxremote -Dcom.sun.management.jmxremote.ssl=false -Dcom.sun.management.jmxremote.au thenticate=false -Djavax.management.builder.initial=org.jboss.system.server.jmx.MBeanServerBuilderImpl -Djava.net.preferIPv4St ack=true -Djava.endorsed.dirs="/export/home/infdev/8.4.1/JBossEAP_5.1.2/jboss-eap-5.1/jboss-as/lib/endorsed" -classpath "/expo rt/home/infdev/8.4.1/JBossEAP_5.1.2/jboss-eap-5.1/jboss-as/bin/run.jar:/opt/jdk1.6.0_29/lib/tools.jar" org.jboss.Main -c produ ction -g DefaultPartition -u 239.255.95.92 -b inbase01 -Djboss.messaging.ServerPeerID=2 -Djboss.service.binding.set=ports-01
-bash-3.2$ ./run.sh -c production -g DefaultPartition -u 239.255.95.92 \ -b inbase01 -Djboss.messaging.ServerPeerID=2 \ -Djboss.service.binding.set=ports-01
scenario: Two Nodes on a Single, Non-Multihomed, Server.
[/color]


Thanks,
Meenakshi G.





Jaikiran Pai
Marshal

Joined: Jul 20, 2005
Posts: 10069
    
163

Your run.conf script, I think, has JVM debug parameters enabled (look for the line containing 8790 port number). You'll either have to comment out that line to disable debugging or use a different port for the second instance.

[My Blog] [JavaRanch Journal]
meenakshi gavhale
Greenhorn

Joined: Apr 13, 2012
Posts: 8
i used two different ports but still i am getting this error
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: clustering in jboss