This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes JDBC and the fly likes website is not working Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Databases » JDBC
Bookmark "website is not working" Watch "website is not working" New topic
Author

website is not working

nishi kishore
Greenhorn

Joined: Jun 21, 2012
Posts: 28

hi,

i have deployed my web application on a hosting service server. i have configured it properly but still i am getting an error as follows whenever i am trying to access my website "www.attanoida.com" :

HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.
Detailed Error Information
Module ProtocolSupportModule
Notification SendResponse
Handler StaticFile
Error Code 0x8007000d
Config Error Unrecognized attribute 'path'
Config File \\?\C:\inetpub\temp\apppools\attanoida.com v2.0 (Classic)\attanoida.com v2.0 (Classic).config
Requested URL http://attanoida.com:80/index.html
Physical Path e:\HostingSpaces\nishik\attanoida.com\wwwroot\index.html
Logon Method Anonymous
Logon User Anonymous



is there anyone who has any idea about this error? please help me to resolve this error. i am getting this error since one week.

thanks and regards
nishi kishore

Wendy Gibbons
Bartender

Joined: Oct 21, 2008
Posts: 1107

I am not sure why you poted this in the database section. Can you tell us which web server you are using so we can forward you to the correct forum.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: website is not working
 
Similar Threads
launching HTML page in eclipse
HTTP 401 Error : Help:Urgent Please
Problem in IIS7(64bit) on Windows 2008(64bit) Configuration with JBOSS 4.3.0
Virtual Host Configuration in Tomcat 4.01
problem in starting tomcat