This week's book giveaway is in the Design forum.
We're giving away four copies of Building Microservices and have Sam Newman on-line!
See this thread for details.
The moose likes Tomcat and the fly likes Tomcat Does not start up in eclipse Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Building Microservices this week in the Design forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "Tomcat Does not start up in eclipse" Watch "Tomcat Does not start up in eclipse" New topic
Author

Tomcat Does not start up in eclipse

Orlan Davies
Greenhorn

Joined: Jul 06, 2012
Posts: 1
I am trying to run Tomcat through Eclispe. This is something that I have done for the past serveral years. It was working yesterday and now it is not. The error I get is


The Output is



I have looked around for a solution for several hours now. But I have not had any success and it likely is something simple. I have tried the following:

1. Delete Serve and remake it in eclipse
2. Restart computer, eclipse
3. Reinstall eclipse, tomcat
4. Start Eclipse with -clean
5. Start server with no web app
6. Increasing the timeout

I am able to start tomcat from command line just fine. However I need to run it through eclipse to debug.

Thoughts?

 
I’ve looked at a lot of different solutions, and in my humble opinion Aspose is the way to go. Here’s the link: http://aspose.com
 
subject: Tomcat Does not start up in eclipse
 
It's not a secret anymore!