This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes Websphere and the fly likes IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost not starting Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost not starting" Watch "IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost not starting" New topic
Author

IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost not starting

Pradeep Simha
Greenhorn

Joined: Feb 02, 2010
Posts: 8

Hi All,

I am facing a issue with IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost server in RAD 6.0 (ps: Its in my company so there is no option to change IDE or re-install etc etc) whenever I try to start I'm getting below error:

[7/13/12 7:06:27:870 EDT] 1747f21 WsServer E WSVR0009E: Error occurred during startup

But strange thing was, it was working perfectly fine half an hour back, usually when ever I try to start it will show above error for 1-2 tries then it will get start, but now I tried already 10-15 times, restarted RAD many times, restarted system twice. But no use.

Can you kindly help me in this??


======
Thanks & Regards,
Pradeep Simha N.P.
Software Engineer
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: IBM Websphere v5.1 Test Environment@localhost not starting
 
Similar Threads
Swing app gets downloaded, but doesn't open up
errors when logged into wps/myportal
Error while deploying Enity bean in WSAD 5.1 test envoronment
Problem while deploying EJBBANK ENTITY BEAN in wsad5.1
Problem in deploying entity bean in WSAD5.1