aspose file tools*
The moose likes Websphere and the fly likes Exception created:com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Exception created:com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError" Watch "Exception created:com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError" New topic
Author

Exception created:com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError

anu jose
Greenhorn

Joined: Jul 23, 2012
Posts: 1
Hi,
I am migrating an application from Websphere application server 6.1 to 7 (Structs framework). Here I need to load an image (java applet). While clicking on the link to load image (a separate page) i am getting page not found. the error in console is
Exception created : com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError:<classfile>(initialization failure)

for one of the class file which is in a jar. I have included the jar In EAR. And also tried adding in the WAS admin console class path. the class file is present and it is pointing to correct jar when I checked in the file where it is imported/used. But I am getting the above error always. Can anybody help me ? thanks in advance. let me know if you need anymore details.
Paul Clapham
Bartender

Joined: Oct 14, 2005
Posts: 18991
    
    8

There should be more information in the logs. In particular that "(initialization failure)" should have produced its own stack trace. See if you can find that.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Exception created:com.ibm.websphere.servlet.error.ServletErrorReport: java.lang.NoClassDefFoundError