Win a copy of Design for the Mind this week in the Design forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem with MTOM attachment in secured WS

 
Grzegorz Swatowski
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi.
Short story:
I've got a problem with calling secured WS when attachment is in MTOM mode. Digest of request and one calculated on server side don't match.
I use soapUI 4.5.1. Digest alghorithm is default (although I tried all of them).

Long story:
Enviroment description:
WS (Axis2 1.6.2) secured with Rampart allowed to recieve MTOM attachements.
SoapUI request settings:
Enable MTOM: true
Force MTOM: true
Pretty print: false
Strip whitespaces:true

SoapUI Outgoing WS-Security Configuration:
Timestamp+Signature (in that order)

Signature:
Key Identifier Type: Binary Security Token
SA, SC and DA - default
Use single certificate: checked
Parts are empty

I have followed instructions from this topic (http://www.coderanch.com/t/223021/Web-Services/java/digest-value-mismatch-disabling-pretty) but with no positive result.

Any idea why?

Best regards.

services.xml

 
Manuel Hartl
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you solve the problem? i have a problem with soapUI 4.5.1 using a mockedService that has to support MTOM and ws security.
also the latest snapshot (January 2013) does not work.

a non MTOM message works, with MTOM:
Tue Jan 08 12:21:35 CET 2013:ERROR:An error occured [Missing operation for soapAction [...] and body element [{...}EncryptedData] with SOAP Version [SOAP 1.1]], see error log for details

the error log only shows details..

 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic