my dog learned polymorphism*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Image problem when debugging JSP file with Eclipse Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Image problem when debugging JSP file with Eclipse" Watch "Image problem when debugging JSP file with Eclipse" New topic
Author

Image problem when debugging JSP file with Eclipse

Olivier Lemarra
Greenhorn

Joined: Mar 21, 2011
Posts: 6
Hello,

I'm kind of newbie in debugging with Eclipse.
When i debug a JSP file, image are not displayed ... and CSS not applyed.
I'm now a bit desesperated.

Thanks a lot for your help :jap:

(and action defined in struts config seems to don't work)

Certainly a problem of path ... but where ??
Olivier Lemarra
Greenhorn

Joined: Mar 21, 2011
Posts: 6
it's a problem a path :/

When i code with relative path, it works most of time.
This cause many problem, because, i cant't for many reason put relative path in all case.

What is the solution ?
 
wood burning stoves
 
subject: Image problem when debugging JSP file with Eclipse
 
Similar Threads
Adding Breakpoints to JSP's in Eclipse 3.5
Question Using getClassLoader().getResource() With an Executable Jar
Eclipse editor for jsp?
Tomcat and Eclipse
How to debug JSP Compile Time Error