aspose file tools*
The moose likes Servlets and the fly likes Facing weird problem with my application Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Servlets
Bookmark "Facing weird problem with my application" Watch "Facing weird problem with my application" New topic
Author

Facing weird problem with my application

Dheeraj Pant
Greenhorn

Joined: Nov 30, 2011
Posts: 1
Oracle Application Server 10g (10.1.2.0.0)
OS : Linux

Hi,

Sorry for the absurd Subject but was not able to think of any relevant line.

I am getting a random Internal 500 server error, in the production environment.

We tried to replicate the same in the test environment but to no avail.

The error message is shown generally at the end of a webpage, and it dose not occur frequently but once in a while in any page and then it would vanish like it never happened and there are no entries for it in the application log files.

We have gone through the code on the pages the error was shown but their was nothing wrong there.

The major problem though are the details that are shown with the error message like the server info and other details.
HTTP/1.1 500 Internal Server Error Date:Tue,26 Jun 2012 02:33:47 GMT Server:Oracle-Application-Server-10g Last-Modified: Sat. 16 Jun 2012 11:29:47 GMT ETag: "1cb1e-49d-2fed6e2b" Accept-Ranges: bytes Content-Length:729 Connection:close Content-Type: text/html

Though the paramaters in the httpd.conf file are :

ServerSignature Off
ServerTokens Prod

but still the server details are shown.

Though the 500 Internal error message is shown but it does not effects the functionality of the application, the application works fine.

And their are no entries in the application log file for this but the error.log file shows :

[Mon Aug 13 09:52:43 2012] [error] [client 130.29.137.130] [ecid: 1344851563:130.29.154.118:18075:0:1,0] MOD_OC4J_0015: recv() returns 0. There has no message available to be received and oc4j has gracefully (orderly) closed the connection.
[Mon Aug 13 09:52:43 2012] [error] [client 130.29.137.130] [ecid: 1344851563:130.29.154.118:18075:0:1,0] MOD_OC4J_0054: Failed to call network routine to receive an ajp13 message from oc4j.
[Mon Aug 13 09:52:43 2012] [error] [client 130.29.137.130] [ecid: 1344851563:130.29.154.118:18075:0:1,0] MOD_OC4J_0033: Failed to receive an ajp13 message from oc4j.
[Mon Aug 13 09:52:43 2012] [error] [client 130.29.137.130] [ecid: 1344851563:130.29.154.118:18075:0:1,0] MOD_OC4J_0121: Failed to service request with network worker: myapp2_15 and it is not recoverable.
[Mon Aug 13 09:52:43 2012] [error] [client 130.29.137.130] [ecid: 1344851563:130.29.154.118:18075:0:1,0] MOD_OC4J_0013: Failed to call destination: myapp2's service() to service the request.

As, it is not causing any problems to the working of the application, so is their a way that I can prevent the details from being displayed on the webpage??

Thanks and cheers.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Facing weird problem with my application