aspose file tools*
The moose likes Websphere and the fly likes Error Starting WebSphere Application Server 7.0 in RSA Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of The Java EE 7 Tutorial Volume 1 or Volume 2 this week in the Java EE forum
or jQuery UI in Action in the JavaScript forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Error Starting WebSphere Application Server 7.0 in RSA" Watch "Error Starting WebSphere Application Server 7.0 in RSA" New topic
Author

Error Starting WebSphere Application Server 7.0 in RSA

Jason Stathan
Greenhorn

Joined: Sep 13, 2012
Posts: 4
Access is denied.
ADMU0116I: Tool information is being logged in file C:\Program
Files\IBM\SDP\runtimes\base_v7\profiles\was70profile1\logs\server1\startServer.log
ADMU0128I: Starting tool with the was70profile1 profile
ADMU3100I: Reading configuration for server: server1
ADMU0111E: Program exiting with error: java.io.FileNotFoundException:
C:\Program
Files\IBM\SDP\runtimes\base_v7\profiles\was70profile1\config\cells\USLINJ3R85V64XNode02Cell\nodes\USLINJ3R85V64XNode02\servers\server1\server.xml
(Access is denied.)
ADMU1211I: To obtain a full trace of the failure, use the -trace option.
ADMU0211I: Error details may be seen in the file: C:\Program
Files\IBM\SDP\runtimes\base_v7\profiles\was70profile1\logs\server1\startServer.log



Hi I'm getting the above error while starting the application server in RSA. I have obtained admin rights. But still I'm getting this. When I look at the log file listed there, there's nothing updated there. Please help .....

Thanks a ton !!!
Rohit
Jason Stathan
Greenhorn

Joined: Sep 13, 2012
Posts: 4
I was able to solve the problem guys... Here's what I did.

Actually I was using the profiles that are created by another user, on the same system, due to which there was error.

I removed the previous profiles and runtimes, and created a new profile from my user, using profile management tool and was able to have it started. So I'm good to go.

Also refer to the below if you have any other issues similarly....

http://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?threadID=281613

https://www6.software.ibm.com/developerworks/education/r-hellorsa/r-hellorsa-a4.pdf
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Error Starting WebSphere Application Server 7.0 in RSA