This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes JForum and the fly likes LDAP connectivity issue JForum Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "LDAP connectivity issue JForum" Watch "LDAP connectivity issue JForum" New topic
Author

LDAP connectivity issue JForum

Sri mutyala
Greenhorn

Joined: Oct 01, 2012
Posts: 6
Hi,

I am working on JForum1.9. I am able to install the forum on my machine. But i am not able to provide the authentication for that forum through LDAP. I setup all the properties as below, but still not working. Do i need to provide any other attributes/properties in SystemGlobals.properties file?. Do i need to modify any other files? Kindly suggest me.
ldap.security.protocol =
ldap.authentication = simple
ldap.factory = com.sun.jndi.ldap.LdapCtxFactory
ldap.login.prefix = uid=
ldap.login.suffix = OU=Users,OU=KLC,OU=APAC,DC=company,DC=ad
ldap.principal = uid=admin, OU=Users,OU=KLC,OU=APAC,DC=company,DC=ad
ldap.credentials = secret
ldap.field.username = uid
ldap.search.root = OU=Users,OU=KLC,OU=APAC,DC=company,DC=ad
ldap.server.url = ldap://xxx.xx.xx.xxx:389

ldap.field.email = mail
Thanks,
Sri
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
 
subject: LDAP connectivity issue JForum
 
Similar Threads
LDAP / Active Directory Integration
LdapLoginModule - almost working
Tomcat and Active Directory
LDAP query string or operation