wood burning stoves 2.0*
The moose likes Web Services and the fly likes Axis WS Deployment Error - org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag:  HTML Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "Axis WS Deployment Error - org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag:  HTML" Watch "Axis WS Deployment Error - org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag:  HTML" New topic
Author

Axis WS Deployment Error - org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag: HTML

dwarakanathan thiru
Ranch Hand

Joined: Oct 14, 2009
Posts: 49
Hi All,
I created a Axis WS in my local setup and I was able to deploy the WS in my JBoss server.
I was able to deploy it by invoking in a build script


But when i tried to deploy in different remote server's JBoss application server (note that the localhost:8104 will become servername), I got the following error:
faultString: org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag: HTML

It looks like when I hit the application's Axis servlet, it requires a login to access. And the login page (provided by the web cluster / server) was returned as a Response and so the error.
But how do i bypass the page which requires me to provide the user id or password. Can i have some options to fix this?

One more note: Application server access is filtered through web server's cluster access

Thanks!!!


Thanks,
Dwarak T
 
jQuery in Action, 2nd edition
 
subject: Axis WS Deployment Error - org.xml.sax.SAXException: Bad envelope tag: HTML
 
Similar Threads
servlet doesn't invoke (page not found displayed)
Axis error
axisAdmin ANT and SSL
Error 404 Not Found
Browser Path Not Refreshing