This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Java in General and the fly likes can not run java website on IE,Firefox through localhost but runs well on chrome Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Java in General
Bookmark "can not run java website on IE,Firefox through localhost but runs well on chrome" Watch "can not run java website on IE,Firefox through localhost but runs well on chrome" New topic
Author

can not run java website on IE,Firefox through localhost but runs well on chrome

Tushar Bhaware
Ranch Hand

Joined: Aug 13, 2012
Posts: 62

Hi all,
I am not sure where to put this thread. I hope i choose right forum.
Anyway I have created a website.It's working well on Google Chrome browser but It's not working on IE8 or Firefox 13.What is the problem?
I use Eclipse indigo IDE and Apache Tomcat server 7.
Problem on IE8 shows -
The webpage cannot be found Http 404

and problem on Firefox shows
Not found
The requested URL /Conceal_Management_System/index.jsp was not found on this server


Thanks for help in advance.
Tushar.


Remember you have not inherited earth from your ancestor,you only borrowed it from your descendants.
Tushar Bhaware
Ranch Hand

Joined: Aug 13, 2012
Posts: 62

I think i got the answer. I have updated my firefox version to latest and my website is working on it. I hope this will do trick on IE as well. I will post update soon about IE.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: can not run java website on IE,Firefox through localhost but runs well on chrome
 
Similar Threads
Hour 17:Creating Interactive Web Programs - Java in 24 hours
how to assign my function to onclick
Location of DOJO Error Messages
IE8 problem - JSP to Java Class
problem in copying