aspose file tools*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark ""import org.apache.xpath.XPathAPI" can not be resolved." Watch ""import org.apache.xpath.XPathAPI" can not be resolved." New topic
Author

"import org.apache.xpath.XPathAPI" can not be resolved.

Mani Raju
Ranch Hand

Joined: Oct 09, 2012
Posts: 46
Hi,

I added Xalan-2.7.1.jar in buildpath in my project but still i am getting error for "import org.apache.xpath.XPathAPI;".
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Marshal

Joined: May 26, 2003
Posts: 30967
    
158

Mani,
That jar looks like it should contain te class. Have you tried unzipping the jar to make sure it is in there - and that the jar isn't corrupt?


[Blog] [JavaRanch FAQ] [How To Ask Questions The Smart Way] [Book Promos]
Blogging on Certs: SCEA Part 1, Part 2 & 3, Core Spring 3, OCAJP, OCPJP beta, TOGAF part 1 and part 2
Mani Raju
Ranch Hand

Joined: Oct 09, 2012
Posts: 46
Jeanne Boyarsky wrote:Mani,
That jar looks like it should contain te class. Have you tried unzipping the jar to make sure it is in there - and that the jar isn't corrupt?


Yes, i extracted that jar file and checked that class. Required class exists in that jar file. I added this jar file in build path, still getting same error "Can not be resolved".

Mani Raju
Ranch Hand

Joined: Oct 09, 2012
Posts: 46
Mani Raju wrote:
Jeanne Boyarsky wrote:Mani,
That jar looks like it should contain te class. Have you tried unzipping the jar to make sure it is in there - and that the jar isn't corrupt?


Yes, i extracted that jar file and checked that class. Required class exists in that jar file. I added this jar file in build path, still getting same error "Can not be resolved".



Yes, it resolved by adding xalan-2.7.1.jar file. Previously used jar file was corrupted. So that it didnt resolved. After adding fresh one, its working fine.

Thanks....................
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: "import org.apache.xpath.XPathAPI" can not be resolved.