This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Eclipse Ide: TCP/IP Monitor on local and remote ports: "auto-start" not working?

 
H Paul
Ranch Hand
Posts: 471
4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Run/Debug
TCP/IP Monitor
I configured "auto-start" 2 TCP/IP Monitor on local and remote ports.
I expect 2 those started any time I use Eclipse but they are not auto started.
I have to manually started them. Any thing I miss? 1M Thanks.
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
"2"?
"1M"?
Sorry, but no comprende.
UseRealWords!

Also it would help if you described your configuration and problem in more detail - I have not idea what you did. TellTheDetails. It's hard to help you if we don't understand the problem.
 
H Paul
Ranch Hand
Posts: 471
4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Sorry if it's not clear.
2=Two.
1M=1 million.

I finally got what I wanted to understand. You can mark this as solved or delete this thread.

1M Thanks.
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It would help other ranchers if you posted what you did to solve the problem.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic