wood burning stoves
The moose likes Websphere and the fly likes Problem during Web Service load on WSAD Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login

Win a copy of REST with Spring (video course) this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Problem during Web Service load on WSAD" Watch "Problem during Web Service load on WSAD" New topic

Problem during Web Service load on WSAD

Marco Migliarini

Joined: Apr 08, 2013
Posts: 1
Hi all,

I am totally going crazy with this error that I'm receiving during server startup on WebSphere 5.1.1 about a Java Web Service that I'm trying to create.

I have a simple Web Service well structured, with both web-services.xml and web.xml correctly configured.

I simply created a Java Class with a public method with only a debug line inside of it and followed the Web Service creation wizard of WSAD to generate WSDL, SEI, _Ser, _Deser, _Help Java Classes and configuration files.

During server start-up i'm receiving this error:

And the Web Service does not work in any way. I can't even reach it using internet explorer pasting the link into the address bar or read the respective wsdl file through the browser with the link "http://myserver.it:39980/myApp/services/MyWebService?wsdl"

Can you please help me to solve this?

Thanks so much in advance.
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
subject: Problem during Web Service load on WSAD
It's not a secret anymore!