wood burning stoves 2.0*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes basic authentication not working in eclipse but  works when i put my app in web-app in apache-tomcat Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "basic authentication not working in eclipse but  works when i put my app in web-app in apache-tomcat" Watch "basic authentication not working in eclipse but  works when i put my app in web-app in apache-tomcat" New topic
Author

basic authentication not working in eclipse but works when i put my app in web-app in apache-tomcat

himani jangid
Greenhorn

Joined: Jul 04, 2013
Posts: 18
i am facing a problem in using basic authentication..
initially i tried this in eclipse but i got 404 error, i tried everything, restarting, creating new projects but nothing worked.
then i exported the war file n deployed it in apache-tomcat web-app folder and started tomcat from command line and it worked,,
when i go this way i get the expected output when i refresh the page in eclipse , it works.
but then again of i run shutdown.bat and run server in eclipse and again refresh the page.. I GET NOTHING.. SAME 404 ERROR
please help
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: basic authentication not working in eclipse but works when i put my app in web-app in apache-tomcat
 
Similar Threads
HTTP Status 404 error in tomcat
Tomcat Welcome ROOT web app problems - only some content displaying
Tomcat installed, runs but get Http Status 404 error
How to replicate page 404 in Tomcat 7.0 (running in Eclipse)
Why does Tomcat in Eclipse suddenly stop being able to find the webpages when NOTHING changes?