Win a copy of Think Java: How to Think Like a Computer Scientist this week in the Java in General forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

JSP page displays junk when data to be displayed is more

 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello Experts,

I have a simple JSP page which works fine when the number of records to be displayed are less. When the number of records increases a limit then this JSP page displays junk characters. Something like below:

í˜QoÛ8Çß ä;°: O'+Iï°Mbk‘K4‡¤ Ú¤·÷t %ÚbC‰Z’¶ãÅ~øJ²-ÙN·M{‡ôð·‹þ8œÎ0Œ/Þ\ŸÝþûæœe.Wìæî—g,£è_¯Î¢èÍíöËÛÛ«KvÐßg·†V:© ®¢èü]Ð 2çÊã(šÏçýù«¾6“èö}ôàuøÉM3t­™ýÔ¥AÜëí}æÛTæ<䪰Ëպ+^L†(Hï <{Œ>ƒaÈÞÞÞސõ, ã½Þ Ž3¯0¿Nålœñ$á™.œÑ¤-¡†(Ü0(th6"ˆü´–¦ýÇ4Ý>ÉyWEⵯUÜ1£!˼\Æs™ ¹~X°ÂÌ„yLýùC)°-ýû•âNÕHx»(Ek‚.òQ;aIƍn8uãðuGOÁs1 øÔeÚ´æ^ž(ÁÎtžO ™p


Below is the JSP code:



It would be great is someone can help me with this issue. I tried increasing the buffer but didnt get any help.

Regards
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Works fine for me.

Why are you doing this with obsolete scriptlets rather than with the JSTL and EL?
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:Works fine for me.

Why are you doing this with obsolete scriptlets rather than with the JSTL and EL?


Thanks for testing at your end. Please try again by increasing the max limit of i to 2000 in the while loop.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I increased it to 10,000, then 100,000, then 1,000,000. It works fine.

Why are you doing this with obsolete scriptlets rather than with the JSTL and EL?
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:I increased it to 10,000, then 100,000, then 1,000,000. It works fine.

Why are you doing this with obsolete scriptlets rather than with the JSTL and EL?


I have some legacy code that is written using scriplets. We are finding this issue with using JSTL also.

Thanks for testing this. I am using weblogic server and able to repeatedly reproduce this issue with 2000. What app server you used while you run this and what was the version of JSP?

Regards
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Tomcat 6.0.30
JVM 1.6.0_51-b11-457-11M4509

Browsers: Safari, Chrome, Firefox, Opera, SeaMonkey.

All worked fine (though Opera was slow as molasses).
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:Tomcat 6.0.30
JVM 1.6.0_51-b11-457-11M4509

Browsers: Safari, Chrome, Firefox, Opera, SeaMonkey.

All worked fine (though Opera was slow as molasses).


Appreciate your quick response. But I am getting this issue repeatedly on weblogic server. I dont have tomcat to test this. Any pointers how to debug this further to reach the root cause?

Thanks in advance for your help.

Regards
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It would likely take less than 10 minutes to set up a Tomcat server to test. If it acts the same, then you know it's something in your web app; if not, time to get help from WebLogic.
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:It would likely take less than 10 minutes to set up a Tomcat server to test. If it acts the same, then you know it's something in your web app; if not, time to get help from WebLogic.


Sure . I am on the way to setup tomcat.. :)
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Another thing to check is to create a new, bare-bones (use all defaults) web app that just contains the JSP and deploy it to WebLogic. That'll determine whether settings in the problem app are affecting the page or not.
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear Bibeault wrote:Another thing to check is to create a new, bare-bones (use all defaults) web app that just contains the JSP and deploy it to WebLogic. That'll determine whether settings in the problem app are affecting the page or not.


Thanks !!! I tested in Tomcat and it works like a charm!!! Now will test in weblogic by creating a simple JSP deployment.. a minimal one...

Will post the result soon... Thanks You!!
 
Nikh Sadd
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Nikh Sadd wrote:
Bear Bibeault wrote:Another thing to check is to create a new, bare-bones (use all defaults) web app that just contains the JSP and deploy it to WebLogic. That'll determine whether settings in the problem app are affecting the page or not.


Thanks !!! I tested in Tomcat and it works like a charm!!! Now will test in weblogic by creating a simple JSP deployment.. a minimal one...

Will post the result soon... Thanks You!!


And it works fine as a standalone JSP .. so some problme with my application which use tag libs...
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64829
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
And only in Weblogic, eh?

I've moved this to the WebLogic forum so that the savvy can maybe help you along.

Is what you have posted the whole page as it exists in the misbehaving application? If not, try that page exactly as you posted it.
 
German Gonzalez-Morris
Ranch Hand
Posts: 263
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Which WLS version ?
 
German Gonzalez-Morris
Ranch Hand
Posts: 263
Eclipse IDE Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Ok. it works fine in WLS 10.3.6:


HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you do? ok fine bye HEllo how do you...


So, I think you already solved it...
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic