Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

javax.security.auth.login.LoginException: No LoginModules configured

 
Saravanakumar Jeyavel
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello ,

i am using jnlp to launch my application. recently updated to java 7. it was working fine, but since updated to java 7 i am getting the error javax.security.auth.login.LoginException: No LoginModules configured webutc though all the jars are being signed correctly. Below is my jnlp file


I am using jboss 7 and the login.config.xml contains the webutc info as below.


i have been trying to solve this issue past 2 days. i really appreciate if someone suggest me how to fix this issue.

Thanks

 
Garfield Logan
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you solve the problem?

I found this bug that seems related with the problem. It has a workaround, but I did not understand where I must put the code. Can anyone help?

http://bugs.java.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=8017776
 
Martin Vajsar
Sheriff
Pie
Posts: 3751
62
Chrome Netbeans IDE Oracle
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Welcome to Ranch!

I believe that the initPreLoader fix actually needs to be applied to JDK sources, so this isn't a workaround. However, the quickAndDirtyFixForProblemWithWebStartInJava7u25 method seems promising, I'd try to call it at the beginning of the main method of the program. But I'm just guessing.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic