File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Meaningless Drivel, et. all

 
Robert D. Smith
Ranch Hand
Posts: 201
5
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did I miss something? Or was I naughty in some way? The entire section of forums containing Meaningless Drivel, the Rattlesnake Pit and all their friends is missing. I'm so lost and confused.

Seriously, though, is something up? Problem with that section, a change in user privileges, ??

Regards,
Robert
 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10444
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It's showing up fine for me. Do you have a screenshot of what you see in the forum listing page? I checked your profile to see if you have disabled certain forums/categories to be hidden from view, but you haven't, so that doesn't seem to be playing a role.

 
Saurabh Pillai
Ranch Hand
Posts: 524
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I don't know if OP and I are talking about the same problem, but sometimes the page where it lists all the forums does not render completely and as a result you see few forums missing on the lower end of the page.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64173
83
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yup, I see that now and again. Try refreshing the page a few times and see if the issue persists.
 
Paul Clapham
Sheriff
Pie
Posts: 20164
24
MySQL Database
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I see it occasionally on ordinary post pages, too. Makes the code blocks look funny sometimes. But refreshing always seems to fix it.
 
Frits Walraven
Creator of Enthuware JWS+ V6
Saloon Keeper
Pie
Posts: 2164
57
Android Chrome Eclipse IDE
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have the same problem.

I have tried different browsers but it seems to happen every now and then (even on my mobile devices) on every browser. A single refresh always helps though.
 
Manish Hatwalne
Ranch Hand
Posts: 2591
Android Firefox Browser Ubuntu
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Same here. I didn't see those forums and thought that good old JR was changed to dump these forums! Glad that the are intact :-)
 
Jaikiran Pai
Marshal
Pie
Posts: 10444
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is this a recent thing or has this been going on for a while? When this happens again could one of you try and reproduce this with firebug (or some such tool) and post some details like the response status code and related details like bytes sent (I think some screenshots of those details would help too).
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic