This week's book giveaway is in the Java in General forum.
We're giving away four copies of Think Java: How to Think Like a Computer Scientist and have Allen B. Downey & Chris Mayfield on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Think Java: How to Think Like a Computer Scientist this week in the Java in General forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Getting Null Pointer Exception while openning /forums/forum.list

 
Eaiman Shoshi
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,
i have installed jForum successfully. i can see that the tables are created in my DB.
but after install when i go to the /forums/forum.list page i get the bellow NO:1 error for the first time and from second time (and so on) i get the NO:2 error.
my jForum version is 2.3.5
it is working on me localhost like a charm, but it is not working on the server.

NO1:


NO:2


Can any body help me? i have been working on this problem for about 10 hours
 
Eaiman Shoshi
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This was happening because some long time ago added jars were conflicting with the jForum's jar.
after removing the jars, the forum is now working.
 
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Marshal
Posts: 34371
345
Eclipse IDE Java VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Interesting. Thanks for posting the solution.

Do you remember which jars caused the problem/conflict?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic