• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WebService error IWAB0135E An unexpected error has occurred.404 Not Found

 
Khalid Habib
Ranch Hand
Posts: 30
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi guys

I have created web service

when I trigger the go button in Webservice explorer it showing me following error

IWAB0135E An unexpected error has occurred.404 Not Found

Environment :

Server : IBM Websphere application server 8.5
IDE: IBM Rational Application development (RAD) 8.5


Kindly help how to get ride of this error I am trying to resolve since 3 days but didn't succeed

Thanks
 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13064
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I can think of two possible reasons:

1. The URL used to address the web service is incorrect - does not correspond to any App on the server so you get a 404. Doublecheck how the URL is created.

2. The web service failed to initialize due to some error - check server side logs.

Bill
 
Khalid Habib
Ranch Hand
Posts: 30
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks dear for quick reply

When I hit the URL from Browser it shows me the response
and when I check the wsdl from SOAPUI it showing me following error

Error 404: SRVE0295E: Error reported: 404
 
Khalid Habib
Ranch Hand
Posts: 30
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
<service name="HubUserService" >
<port name="HubUserServicePort" binding="tns:HubUserServicePortBinding" >
<soap:address location="REPLACE_WITH_ACTUAL_URL" />
</port>
</service>

I do I change this endpoint address
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic