This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes EJB and other Java EE Technologies and the fly likes Durable subscriber question Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » EJB and other Java EE Technologies
Bookmark "Durable subscriber question" Watch "Durable subscriber question" New topic
Author

Durable subscriber question

Stephanie Smith
Greenhorn

Joined: Jul 28, 2008
Posts: 1
I am trying to test out the use of durable subscribers with activeMQ.

I create the subscriber

I then receive the message synchronously. No message as expected.
If use ActiveMQ web admin console, it shows the topic, with enqueue and dequeue of 0.


I then run the test to send messages, and then exits

The test exits and if I look at the ActiveMQ admin console, it now shows two messages enqueued, 0 dequeued
This seems ok

Finally i run the consumer test again. It receives the messages just fine. But again the ActiveMQ admin console shows two messages enqueued and , 0 dequeued.
It always shows 0 dequeued.

Any ideas on this? I even changed the test so that instead of doing a sync receive it used an async receive with a listener...but still the same behavior. The topic dequeued value is always 0 on the Topics base of the ActiveMQ web console.




 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Durable subscriber question
 
Similar Threads
activemq queue problem
JMS: Problem with Consumer Program
read message from Topic
JMS: Problem with Consumer Program
ActiveMQ topic