File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Install weblogic on Windows 98 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of EJB 3 in Action this week in the EJB and other Java EE Technologies forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Install weblogic on Windows 98" Watch "Install weblogic on Windows 98" New topic
Author

Install weblogic on Windows 98

Anonymous
Ranch Hand

Joined: Nov 22, 2008
Posts: 18944
The following is the error message I got when starting the server (the line with a <E> in it):
Tue Sep 26 22:03:58 EDT 2000: <ZAC> ZAC packages stored in local directory ex
ports
Tue Sep 26 22:03:59 EDT 2000: <ListenThread> Listening on port: 7001
Tue Sep 26 22:03:59 EDT 2000: <SSLListenThread> Listening on port: 7002
Tue Sep 26 22:03:59 EDT 2000: <Posix Performance Pack> Could not initialize P
OSIX Performance Pack.
Tue Sep 26 22:03:59 EDT 2000:<E> <Performance Pack> Unable to load performance p
ack, using Java I/O.
Tue Sep 26 22:04:00 EDT 2000: <WebLogicServer> WebLogic Server started
Any suggestion is helpful!
paul wheaton
Trailboss

Joined: Dec 14, 1998
Posts: 20271
    ∞

Check this link: http://www.javaranch.com/ubb/Forum10/HTML/000180.html


permaculture Wood Burning Stoves 2.0 - 4-DVD set
Anonymous
Ranch Hand

Joined: Nov 22, 2008
Posts: 18944
I don't why the message is directed to the thread about register name. This is my real name, its just not English.
George Brown
Ranch Hand

Joined: Sep 26, 2000
Posts: 919
WLS is not supported by BEA on the Win98 platform. See this link for further info...
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Install weblogic on Windows 98
 
Similar Threads
Unable to load Posix Performance Pack in Weblogic5.1
problem in runing example on Weblogic
Install weblogic on Windows 98
problem in runing example on Weblogic
URGENT-Weblogic 5.1 servlet not loading on startup