aspose file tools*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Please Help Me to Set Up autoexec.bat to Use Weblogic Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Please Help Me to Set Up autoexec.bat to Use Weblogic" Watch "Please Help Me to Set Up autoexec.bat to Use Weblogic" New topic
Author

Please Help Me to Set Up autoexec.bat to Use Weblogic

JiaPei Jen
Ranch Hand

Joined: Nov 19, 2000
Posts: 1309
I am trying to use Weblogic to run servlets and I add several statements:
set WL_HOME=C:\weblogic
set JAVA_HOME=c:\jdk1.3
set RMIFORMS=
set JDK_CLASSES=%JAVA_HOME%\lib\tools.jar;
set CLIENT_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\clientclasses
set SERVER_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\serverclasses
set SERVLET_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\servletclasses
set
CLASSPATH=%CLASSPATH%%JDK_CLASSES%%WL_HOME%\license;%WL_HOME%\classes;%WL_HOME%\lib\weblogicaux.jar;%CLIENT_CLASSES%;%SERVER_CLASSES%%RMIFORMS%
set PATH=%PATH%%WL_HOME%\bin;

in the autoexec.bat file. Apparently, something is wrong with the statements that I added.
The symptom is that everytime I boot my PC ( before all the icons showing up on my screen ), the statements that I added to my autoexec.bat file appear on the screen. And a message "bad command or filename" is showing between
set SERVLET_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\servletclasses
and
DOSKEY
I can not find the problem. Would anybody help to detect the problem? Thank you. Every statment in my autoexec.bat file is attached:

@ECHO OFF
SET BLASTER=A220 I7 D1 H7 P330 T6
SET SBPCI=C:\SBPCI
SET PATH=.;c:\WINDOWS;C:\WINDOWS\COMMAND;C:\JDK1.3\bin;
set WL_HOME=C:\weblogic
set JAVA_HOME=c:\jdk1.3
set RMIFORMS=
set JDK_CLASSES=%JAVA_HOME%\lib\tools.jar;
set CLIENT_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\clientclasses
set SERVER_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\serverclasses
set SERVLET_CLASSES=%WL_HOME%\myserver\servletclasses
set
CLASSPATH=%CLASSPATH%%JDK_CLASSES%%WL_HOME%\license;%WL_HOME%\classes;%WL_HOME%\lib\weblogicaux.jar;%CLIENT_CLASSES%;%SERVER_CLASSES%%RMIFORMS%
set PATH=%PATH%%WL_HOME%\bin;
DOSKEY

Jim Baiter
Ranch Hand

Joined: Jan 05, 2001
Posts: 532
I always use the setEnv.cmd file that ships with Weblogic.
Have you tried calling that from your autoexec file instead
of putting all the individual statements in there?
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Please Help Me to Set Up autoexec.bat to Use Weblogic