• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Weblogic 8.1 with Weblogic Integration 8.5 and HTTPS - out of memory error

 
Mihai Lihatchi
Ranch Hand
Posts: 138
Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello.
I am working on a project on Bea Weblogic 8.1 with WLI 8.5 .
Before switching to HTTPS and integration the server worked fine , and pretty fast.
Now using integration and HTTPS the server crashes with an OutOfMemoryError.

This situation has been present on 2 workstations both having p4 3.0 Ghz and 1024 Mb RAM.
Software Linux (Suse 10.0 and Ubuntu).
The jdk used is in both cases 1.4
Forgot to mention that I used both JRockit and Sun's JVM.As a last option I even tried to use
Blackdown JVM without any results.
Does anybody know what is causing the crash ?
[ April 15, 2006: Message edited by: Mihai Lihatchi ]
 
Chris Mathews
Ranch Hand
Posts: 2712
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What version of WebLogic Server are you using? I have run into some pretty bad memory leaks with SSL implementation on WLS 8.1 SP4... to fix we ending up getting a patch from BEA.
 
Adam Adams
Ranch Hand
Posts: 60
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Mihai Lihatchi:
Hello.
I am working on a project on Bea Weblogic 8.1 with WLI 8.5 .
Before switching to HTTPS and integration the server worked fine , and pretty fast.
Now using integration and HTTPS the server crashes with an OutOfMemoryError.

This situation has been present on 2 workstations both having p4 3.0 Ghz and 1024 Mb RAM.
Software Linux (Suse 10.0 and Ubuntu).
The jdk used is in both cases 1.4
Forgot to mention that I used both JRockit and Sun's JVM.As a last option I even tried to use
Blackdown JVM without any results.
Does anybody know what is causing the crash ?

[ April 15, 2006: Message edited by: Mihai Lihatchi ]


try to increase the heap size ....
 
Mihai Lihatchi
Ranch Hand
Posts: 138
Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello.
Thank you for your replies.
Increasing the heap size is a good idea.
Before posting this message on the forum I have started the server with -Xmx 1024Mb ... that is all the available memory and the result was the same.
There are other parameters I should pass in startWeblogic.sh ?

For now I still have this problem which is killing my development process.
Hope I will fix it.
Mihai
 
Mihai Lihatchi
Ranch Hand
Posts: 138
Java Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
BTW . I am using the version with Bea Weblogic 8.1 with WLI8.5 SP5 and this problem indeed shows up. I will search on Bea's website for a patch.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic