Win a copy of Learn Spring Security (video course) this week in the Spring forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

How to debug weblogic applications using eclipse

 
J. Adam White
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
My new job requires me to use Eclipse. I am normally an intellij idea user. What is the best way to debug weblogic applications with eclipse? Is there one plugin better than the other?

Your help is appreciated,

Joshua
 
J. Adam White
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I should have mentioned that I am currently using weblogic 8.1.

Thanks,

Joshua
 
Joe Ess
Bartender
Posts: 9256
9
Linux Mac OS X Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
have a look at this article.
 
J. Adam White
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Just what I was looking for... thanks!
 
Thummalashankar Reddy
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Friends,

Whatever you mentioned in the document for a web application i did the same thing but i am getting Exception..

Failed to connect to remote VM. Connection refused

Could you please help me on this...
 
Joe Ess
Bartender
Posts: 9256
9
Linux Mac OS X Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you follow the step in the article marked "Configuring a Remote Debugging Configuration in Eclipse"? You have to tell the JVM to listen for connections.
 
Thummalashankar Reddy
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
According to that article only...
I am adding JAVA_OPTS to the .cmd file
Next I configure Remote debug in the Eclipse.
Next i specified the break points..Next started the server...
Still i am getting "Unable to connect VM" only..Could you please help me on this.
 
Joe Ess
Bartender
Posts: 9256
9
Linux Mac OS X Windows
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You need to tell the details.
What are you setting JAVA_OPTS to in startWeblogic.cmd?
Does your command line in startWeblogic.cmd use JAVA_OPTS?
Do you print out your command line in startWeblogic.cmd? If not, you should so you can make sure the settings are what you think they are.
What are you setting the remote debug settings to?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic