• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

No class DefFound error in EJB3.0 running in weblogic 10.0

 
parvathinathan chidambaram
Greenhorn
Posts: 1
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am new to EJB3.0 and Weblogic 10.0 . I have deployed my jar file in the weblogic server. I get the below mentioned error while running the client. when i debugged i found these things.

The problem is setting the initialContext Factory settings. Which in turn calls some class files in the jar file and says no class def found error .

People can you help me out to resolve this issue .

Thanks in advance

Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: weblogic/rmi/spi/HostID
at weblogic.jndi.spi.EnvironmentManager$DefaultFactoryMaker.<clinit>(EnvironmentManager.java:26)
at weblogic.jndi.spi.EnvironmentManager.getInstance(EnvironmentManager.java:48)
at weblogic.jndi.Environment.getContext(Environment.java:307)
at weblogic.jndi.Environment.getContext(Environment.java:277)
at weblogic.jndi.WLInitialContextFactory.getInitialContext(WLInitialContextFactory.java:117)
at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(NamingManager.java:667)
at javax.naming.InitialContext.getDefaultInitCtx(InitialContext.java:247)
at javax.naming.InitialContext.init(InitialContext.java:223)
at javax.naming.InitialContext.<init>(InitialContext.java:197)
at test.Test.main(Test.java:32)
 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17276
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Moving this to the more appropriate Weblogic forum. This forum is for ORM only.

Thanks

Mark
 
Erik Bengtson
Ranch Hand
Posts: 90
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
do you have weblogic.jar or wl-client.jar in your client classpath?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic