This week's book giveaway is in the Design forum.
We're giving away four copies of Design for the Mind and have Victor S. Yocco on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Design for the Mind this week in the Design forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Weblogic 8.1 with Eclipse

 
Venkatlakshmi Baskaran
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I am using Weblogic 8.1 server in Eclipse 3.1.

I have only an index.jsp file under webapps. When I build and run this on Eclipse (using Weblogic), I get Page 404 error.

The name of my project is Test and I have Index.jsp under WEB-INF. Weblogic is configured in port 7001 and i have Test.war available under C:\bea\user_projects\domains\mydomain\applications.

When I key in the following link, it says Page 404 error.

http://localhost:7001/Test/


Please help
 
Roger Chung-Wee
Ranch Hand
Posts: 1683
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
How did you deploy your application?
 
Marcos Maia
Ranch Hand
Posts: 977
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you have a weblogic.xml under WEB-INF. If you already have try placing context-root tag:



Should work.
 
Andrea Gazzarini
Ranch Hand
Posts: 125
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Index.jsp (and public content) should not be under the WEB-INF directory because is not public...is not accessible...
You are getting a 404 error because there's no and Index.jsp under the root directory...

Regards,
Andrea
 
Andrea Gazzarini
Ranch Hand
Posts: 125
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
And after all, to access to the Index.jsp usign the mentioned url http://127.00.1:8080/Test/(without explicitily mentioning Index.jsp) you have to configure the welcome file(s) in the web.xml

Regards,
Andrea
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic