aspose file tools*
The moose likes Websphere and the fly likes Error : do_service_time_request Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Error : do_service_time_request" Watch "Error : do_service_time_request" New topic
Author

Error : do_service_time_request

Madhumita Banerjee
Greenhorn

Joined: May 02, 2001
Posts: 7
Hi,
I am using WebSphere App Server v 3.5 on AIX 4.3.3, and IBM HTTPServer as the web server. Everything is running fine, except for the messages that keep coming in the trace.log.ibmhttp.* log files. The error message says- "ERROR: In do_service_time_request, enter_callback_mode failed". Another error entry is "Error - sysmgmt_queue_for_uri : Error returned from sysmgmt_vhost_for_aliasport rc=9". Does anyone have any idea on what this message means....
Thanks,
Madhu
Prince Manchanda
Ranch Hand

Joined: Jun 25, 2001
Posts: 52
hi madhu,
I am using WAS35 and IBM HTTP server on red hat linux. and i am getting the same messages in the log files when i run the startupsever.sh script. have u found the solution for this.
regards
P Manchanda


Thanks and Regards
P Manchanda
Ken Perkins
Greenhorn

Joined: Dec 02, 2001
Posts: 1
I am getting the same error on my HTTP server in the $WAS_HOME/logs/trace.log.ibmhttp..... file. Anyone find anything?
Raj Varanasi
Greenhorn

Joined: Nov 20, 2001
Posts: 11
Hi Madhu,
I am using WASv3.5 and IBM Http Server on Solaris.I am getting the same error message in trace.log.ibmhttp.* .If anybody have clue about this please reply back.
Thanks in advance,
Raj Varanasi
rizal m
Greenhorn

Joined: Dec 03, 2001
Posts: 1
hello,
After relocating my server the Websphere admin client failed to
connect to admin server.
Also im also having error message containing
Error returned form sysmgnt vhost for aliasport rc=9.
I can't run adminclient now.
rizal
Richard Bassemir
Greenhorn

Joined: Dec 09, 2001
Posts: 2
See this same error on Win2k with Websphere 3.5 FP4 with IBM's IHS.
Sun Dec 09 10:10:59 2001 - 00000614 00000a74 - Error - sysmgmt_is_servlet_uri : failure in sysmgmt_queue_for_uri rc=9
Sun Dec 09 10:11:08 2001 - 00000614 00000a74 - Error - sysmgmt_queue_for_uri : Error returned from sysmgmt_vhost_for_aliasport rc=9
Sun Dec 09 10:11:08 2001 - 00000614 00000a74 - Error - sysmgmt_is_servlet_uri : failure in sysmgmt_queue_for_uri rc=9
Sun Dec 09 10:11:29 2001 - 00000614 00000a74 - Error - sysmgmt_queue_for_uri : Error returned from sysmgmt_vhost_for_aliasport rc=9
Sun Dec 09 10:11:29 2001 - 00000614 00000a74 - Error - sysmgmt_is_servlet_uri : failure in sysmgmt_queue_for_uri rc=9
Anyone find the solution yet?
Stooge
Greenhorn

Joined: Dec 14, 2001
Posts: 1
Ok, I have no idea if this will help you at all or not but I'm going to go ahead and share my findings on this.
What I found was if you have multiple URL's for a web server (for instance they can use www.help.com or www.helpme.com or www.helpmeplease.com) but you only setup websphere to work with people coming in on www.help.com you may encounter this error. With IIS (this is where I had the error, so all the other servers will need to look into how their setup is done) when you install the websphere plugin, it places the ISAPI filter in the root of the webserver. This means that anyone coming into that webserver will be parsed through the Websphere ISAPI filter. This is ok, if you configure Websphere in the vhosts.properties file to recognize all of your host headers (such as www.help.com www.helpme.com and www.helpmeplease.com), if you only tell websphere about one on those host headers, then it will place an informational message in the web server log that is basically trying to say "I don't know what www.helpme.com or www.helpmeplease.com are".
On our servers here at work, this damn near brought production down, due to the fact it wrote over 1.2 gigs worth of logs to our log directory in less than a week (yes it's a very large site).
Anywya, hope this helps, and hope I explained it somewhat clearly.
Gozde TOPUZ
Greenhorn

Joined: May 28, 2002
Posts: 3
Can anyone tell why the below message is being produced in the "trace.log.ibmhttp.Wed-Nov-13-13.55.42-2002" log file ?
"ERROR: In do_service_time_request, enter_callback_mode failed".
It would realy e good help.
Regards,
Gozde.
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: Error : do_service_time_request