File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
The moose likes Websphere and the fly likes security still doen't work on WAS 3.5-urgent Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "security still doen Watch "security still doen New topic
Author

security still doen't work on WAS 3.5-urgent

barry white
Greenhorn

Joined: Nov 09, 2001
Posts: 10
Hello again,
I'm trying to set the global security on Was 3.5
I selected Enable security
I selected Default on realm and basic as authentication
I selected local OS as authentication mechanism
I selected a user which has the good rights on user registry.
But when i restart the admin server and the console, i still don't have to put a login and a password as it should happen.
Can anyone help me please?
Lorenzo Dee
Greenhorn

Joined: Nov 06, 2001
Posts: 3
Hello Barry,
I'm assuming you have already enabled global security. Check if admin (web app) is indeed part of the AdminApplication (enterprise app). Just expand the AdminApplication in the admin console. You should be able to see entries under "Web Application".
I encountered this problem when I installed WAS 3.5 Standard Edition. The AdminApplication was empty. There were no web applications that were added to it. Even after setting all the security settings/permission, I still wasn't prompted for a username/password whenever I access http://localhost/admin.
If you don't see any web app in AdminApplication, try adding admin (web app) into AdminApplication via "Edit Enterprise Application" wizard. Then try accessing the admin app again.
Hope this helps.
barry white
Greenhorn

Joined: Nov 09, 2001
Posts: 10
There is an Web application under the Admin Application.
If you have any idea ...
Thanks
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: security still doen't work on WAS 3.5-urgent