File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
The moose likes Websphere and the fly likes Error in WTE in VisualAge Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Error in WTE in VisualAge" Watch "Error in WTE in VisualAge" New topic

Error in WTE in VisualAge

Kathy OConnell

Joined: Dec 03, 2001
Posts: 29
I have hit problems trying to run a servlet using the WTE in VisualAge. The web page is blank when the servlet address is called and at the bottom it says "done".
When I look at the console, after the ***Servlet Engine is started*** it says:
urilist: /ErrorReporter/*=ErrorReporter
I have tried looking in the visualage online help, but can find nothing helpful
Kyle Brown
Ranch Hand

Joined: Aug 10, 2001
Posts: 3892
Have you set a breakpoint in your servlet and tried to step through it? There are three possible reasons why nothing could be appearing either in the console or in the browser:
(1) you've not turned on tracing (which is possibly why nothing is in the console)
(2) it never makes it to your servlet (which is possibly why nothing is in the console).
(3) Your servlet runs but produces no output (which is why nothing is in the browser).

Kyle Brown, Author of Persistence in the Enterprise and Enterprise Java Programming with IBM Websphere, 2nd Edition
See my homepage at for other WebSphere information.
I agree. Here's the link:
subject: Error in WTE in VisualAge
It's not a secret anymore!