Win a copy of Design for the Mind this week in the Design forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WebSphere Restart Problem

 
Joanne Norris
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
We are experiencing a problem with one of our web servers where WebSphere restarts itself several times a day. The same code is deployed to two other servers and they do not have this problem. The version of WebSphere is 3.5 on all servers. Prior to the server restarting I get the following error message in th trace.log.ibmhttp.*
Does anyone have any idea what could be causing this problem? Thanks for any help,
Joanne
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Warning - ws_read_domain_link: read error 0
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - ERROR: In do_service_time_request, enter_call
back_mode failed
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - ERROR: In do_service_time_request, enter_call
back_mode failed
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Warning - ws_read_domain_link: read error 0
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - mediate_service_to_clone: Error 1 from clone
0, uri /servlet/Gateway
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - router_service : Failed 1
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - router_service : Failed 1
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - mediate_service_to_clone: Error 1 from clone
0, uri /servlet/Gateway
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - router_service : Failed 1
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Warning - ws_read_domain_link: read error 0
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - ERROR: In do_service_time_request, enter_call
back_mode failed
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Warning - ws_read_domain_link: read error 0
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - ERROR: In do_service_time_request, enter_call
back_mode failed
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - mediate_service_to_clone: Error 1 from clone
0, uri /servlet/Gateway
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - router_service : Failed 1
Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - mediate_service_to_clone: Error 1 from clone
0, uri /Gateway Wed Jun 19 13:52:42 2002 - Error - router_service : Failed 1
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic