This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Can't start Resource Analyzer

 
Tom Berent
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am having trouble starting the Resource. When I try to start the RA (from command line or from the menu of the Websphere Admin Console) I get a message telling me "The Websphere Admin Server is not running". I don't see how this could be the case because if the Admin Server wasn't running then the Admin Console would not run either and it works correctly. Have any experienced this error and/or do you have any suggestions. Thank you for your time.
 
Koumei
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
When you want to run RA, please check that your Administrative Server is running. Follow the step to start the server.
1. Start -> Control Panel -> Administrative tools -> Services, check "IBM WS AdminServer 4.0" is running. If it is not running, please right click to the service and select "start" or start the service on the toolbar.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic