• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Junk characters are displayed on JSP pages

 
Prasad Thirugnanam
Ranch Hand
Posts: 39
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Dear All,
I used to get some junk characters or java or jsp program codes in the output file. The application server we are using is WAS 4.0 Ad Ed. I am not getting on my machine. But some of the browser it gives junk value, so that the commands does not receive data properly and output is not as we wanted. It happens very rapidly and there is no consistency. Is there any WAS or IBM HTTP Server settings or Browser settings to be done? If so could you please share with me. This is very urgent and thanks in advance for the Help.
Rgds,
Prasad mktprasad@yahoo.com
 
Kartik Shah
Ranch Hand
Posts: 102
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Dear All,
I used to get some junk characters or java or jsp program codes in the output file. The application server we are using is WAS 4.0 Ad Ed. I am not getting on my machine. But some of the browser it gives junk value, so that the commands does not receive data properly and output is not as we wanted. It happens very rapidly and there is no consistency. Is there any WAS or IBM HTTP Server settings or Browser settings to be done? If so could you please share with me. This is very urgent and thanks in advance for the Help.
Rgds,
Prasad mktprasad@yahoo.com


We also used to get jsp code at top of the page. I am not sure that it is the same problem u are facing. I applied fixpack 2 (upgarding to version 4.0.2) which solved the problem. Check the documentation on fixpak2 (release notes,etc) provided on IBM Websphere App server support site. If u donot want to apply entire fixpack u can only apply the efix solving this jumbled output at the top problem.
Kartik Shah
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic