aspose file tools*
The moose likes Websphere and the fly likes Japanese Charachter not Working in JSP in WAS 4.0.3 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Japanese Charachter not Working in JSP in WAS 4.0.3" Watch "Japanese Charachter not Working in JSP in WAS 4.0.3" New topic
Author

Japanese Charachter not Working in JSP in WAS 4.0.3

pani_pani2000
Greenhorn

Joined: Dec 07, 2001
Posts: 7
Hi All ,
I have one input.jsp and corresponding output.jsp .
I want to send data using response.sendRedirect from input.jsp to output.jsp
When I entered Japanese Character in input.jsp on WAS 4.0.3 , the our put JSP is showing some garbage .but same is working perfectly TOMCAT . Its working fine .
1. Is there any additional setting I need to do WAS 4.0.3 ??
Note : I am not writing complete code here as this site is not allowing me post the complete JSP code with HTML tags
Here is code
-------------------------------------------
input.jsp

@ page contentType="text/html;charset=UTF-8"
@ page import="java.sql.*"
@ page import="java.net.*"

String reqStr = request.getParameter("dbName");
if(reqStr != null) { String redirectUrl = "output.jsp?dbName="+reqStr;
redirectUrl = response.encodeRedirectURL(redirectUrl);
redirectUrl = URLEncoder.encode(redirectUrl, "UTF-8");
response.sendRedirect(redirectUrl);
<form name="input" method="GET" action="testRedirect.jsp">
<INPUT type="TEXT" name="dbName" value=""/>
<INPUT type="submit" name="submit" value="Redirect">
</body>
</html>
------------------------------------------
==========================================
output.jsp
@ page contentType="text/html;charset=UTF-8"
@ page import="java.sql.*"
try}
String reqStr = request.getParameter("dbName");
response.getWriter().println("Response returned: '"+reqStr+"'"); }
}catch(Exception e) {
e.printStackTrace(response.getWriter());

==========================================
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Japanese Charachter not Working in JSP in WAS 4.0.3