This week's book giveaway is in the Mac OS forum.
We're giving away four copies of a choice of "Take Control of Upgrading to Yosemite" or "Take Control of Automating Your Mac" and have Joe Kissell on-line!
See this thread for details.
The moose likes Websphere and the fly likes Help WAS 5.1 Wrong Context Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Help WAS 5.1 Wrong Context " Watch "Help WAS 5.1 Wrong Context " New topic
Author

Help WAS 5.1 Wrong Context

Sybil Santos-Burgan
Greenhorn

Joined: Jan 30, 2004
Posts: 15
Help Please!!!
I have 3 servers created in WAS
1. default server1
2. serverQA
3. serverPROD
I have an duplicate copies of an ear file attached to each, serverQA and serverPROD When I run this the lookups are looking in server1 rather than the serverQA or serverProd that it is attached to. The ear file is not on server1 So I get this error:

[4/1/04 12:10:18:880 CST] 45da68a0 SystemErr R javax.naming.NameNotFoundException: Context: testserver-jeff/nodes/testserver-jeff/servers/server1, name: org/inccrra/ned/ejb/service/SecUserEJBService: First component in name SecUserEJBService not found. Root exception is org.omg.CosNaming.NamingContextPackage.NotFound: IDL mg.org/CosNaming/NamingContext/NotFound:1.0
Where I can I change so the Context Context: testserver-jeff/nodes/testserver-jeff/servers/server1 is to the right server?
Help Please!!!
Thanks in Advance!
Sybil
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Marshal

Joined: May 26, 2003
Posts: 30586
    
154

Sybil,
Is your ejb using explicit port numbers?


[Blog] [JavaRanch FAQ] [How To Ask Questions The Smart Way] [Book Promos]
Blogging on Certs: SCEA Part 1, Part 2 & 3, Core Spring 3, OCAJP, OCPJP beta, TOGAF part 1 and part 2
Sybil Santos-Burgan
Greenhorn

Joined: Jan 30, 2004
Posts: 15

Thanks, I figured out what my problem was.
I didn't specify the bootstrap address used by my new server for my PROVIDER_URL. If you don't specify it goes to the default port 2089 which happen to be pointing to another server. This link helped me realize my problem.
Thanks!
Sybil
http://www.devx.com/ibm/Article/17220#MultipleInitialContext
 
GeeCON Prague 2014
 
subject: Help WAS 5.1 Wrong Context