Meaningless Drivel is fun!*
The moose likes Websphere and the fly likes Deployment issue was 6.0 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Deployment issue was 6.0" Watch "Deployment issue was 6.0" New topic
Author

Deployment issue was 6.0

Harley Jackson
Greenhorn

Joined: May 18, 2005
Posts: 16
We're having a problem deploying our app on was 6.0. It worked fine when we were running on was 5.1, but for some reason now we cannot get the application up. There isn't anything wrong with the server, other projects have deployed their projects successfully, so I'm wondering what the issue could be.

Here is a stack trace when you hit the page:



Here is the deployment descriptor



Do you have any idea whats going wrong?

Thanks
Tony Chen
Ranch Hand

Joined: Jan 29, 2001
Posts: 286
SRVE0026E: [Servlet Error]-[JSPG0227E: Exception caught while translating /WEB-INF/jsp/layout/login-layout.jsp: java.lang.reflect.InvocationTargetException


Take a closer look at the page login-layout.jsp. Do other projects use the same login-layout.jsp or similar page?


SCJP Java 2 - IBM Certified Enterprise Developer - WebSphere V4.0 & V5.0 - IBM Certified System Administrator - WebSphere Network Deployment V6.0 - Canadian Securities Course (CSC) Certification
Harley Jackson
Greenhorn

Joined: May 18, 2005
Posts: 16
Other projects use a similar page, although not exactly. This page loads fine on websphere 5.1 as well as tomcat4 and tomcat5.
Harley Jackson
Greenhorn

Joined: May 18, 2005
Posts: 16
The page isn't doing anything crazy, here's what it looks like:
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Deployment issue was 6.0
 
Similar Threads
Complete web.xml file in XML format
Mistakenly changed web.xml
Error page configured in web.xml not working
STRUTS + WEBLOGIC 8.1
web.xml causes 404 error