This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes Websphere and the fly likes Rational Application Developer Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "Rational Application Developer" Watch "Rational Application Developer" New topic
Author

Rational Application Developer

Robin Ranga
Greenhorn

Joined: May 29, 2006
Posts: 25
In RAD I am trying to start the server. But it's always telling it's starting.But it's not starting and the state is in synchronized mode.
what do I need to do in this situation.
Paul Clapham
Bartender

Joined: Oct 14, 2005
Posts: 18541
    
    8

Try downloading and installing updated versions of the server. I had a similar experience with RAD after I installed it.
Cameron Wallace McKenzie
author and cow tipper
Saloon Keeper

Joined: Aug 26, 2006
Posts: 4968
    
    1

Knowing the Version and OS would help us troubleshoot a bit more.

I will tell you this - the hot method replace option really hosed up alot of WebSphere Test Environments. This was often more portal related, but it stopped alot of environments from running. Turn the hot method replace option off in the server configuration, and then try running it again. It's a longshot, but it's an idea.

Good luck,

Cameron McKenzie
[ August 27, 2006: Message edited by: Bear Bibeault ]
Jesus Angeles
Ranch Hand

Joined: Feb 26, 2005
Posts: 2049
Mine also is having same thing.

Win xp, RAD, Websphere Application Server 6.1

Any tips?
Jesus Angeles
Ranch Hand

Joined: Feb 26, 2005
Posts: 2049
As of now, I was able to get away by:

- Exporting the project to an ear
- Running the server by itself, outside/unrelated to RAD.
- And deploying the ear into the server, using its admin tool

A little crude, for development purposes. If anyone finds the solution (testing inside RAD), please post it.
[ September 10, 2006: Message edited by: Jesus Angeles ]
Chandima Janakantha
Greenhorn

Joined: Aug 31, 2006
Posts: 6
Have a look at the server logs when this is happening. if server logs are posted it would be easier to diagnose the problem.
 
jQuery in Action, 2nd edition
 
subject: Rational Application Developer
 
Similar Threads
empty try block
convension when I am using List called by nickname in the plural?
custom validation
Java Frameworks ; it has become somewhat of a joke. So we must to vote
Jsp Cookie Exception