Meaningless Drivel is fun!*
The moose likes Websphere and the fly likes vmware & Websphare Application server /Websphere Portal Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Websphere
Bookmark "vmware & Websphare Application server /Websphere Portal" Watch "vmware & Websphare Application server /Websphere Portal" New topic
Author

vmware & Websphare Application server /Websphere Portal

Alessandro Grillea
Greenhorn

Joined: Feb 18, 2007
Posts: 1
HI

i have installed IBM WAS and IBM WP (Windows 2000 Server) on vmware , but when i start the service

i receive this : ERROR 100:Cannot Create another system semaphore

I am using vmware workstation, Sameone Know how resolve this

problem
Thannk in Advance

Alessandro
Hanumanth Kanthi
Ranch Hand

Joined: May 27, 2004
Posts: 74
Not sure which version of WAS & WPS you are running but... there were some fixes for this kind of issue in WAS v 5.x.x .... check out on IBM WebSphere support site and google for any such.....

If you still can't find any fixes then I would suggest you can delete & recreate the Windows service for WAS and WPS processs...... so do that and see if that makes any difference.....

However you should be able to start WAS & WPS from command line if not from Windows services......

Cheers,
H. Kanthi
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: vmware & Websphare Application server /Websphere Portal
 
Similar Threads
Running linux(CentOS) as virtual server on Windows 2003 server?
Is a VMWare appliance available?
WebSphere 3.5 starting problem after using VMWare to virtualize an application server
How to remote call the EJB which deploy in other glassfish server
WebSphere does not come up cleanly after crash