This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Tomcat and the fly likes No Response After Deployment Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "No Response After Deployment" Watch "No Response After Deployment" New topic
Author

No Response After Deployment

VW Chong
Greenhorn

Joined: Sep 08, 2004
Posts: 1
I moved my dev env from one computer to another using Tomcat4.1.30. Identical server.xml and I deployed my application to webapps folder the same way. It worked in my original computer but in the new computer, there is no response from http://localhost:8080 or from the example app. Tomcat started with no error message and identical message as the old computer. What could I have forgotten to do? In short, I deployed all app jar files to webapps/myapp/WEB-INF/lib and also deployed my web.xml in WEB-INF with identical tomcat version 4.1.30. Thanks for any help !
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher

Joined: Mar 22, 2000
Posts: 12760
    
    5
If there is no response from localhost:8080 I would really question whether Tomcat is actually running. How did you start it?
On windows I would look at the Task Manager to see if there is a process for it?
Does this new computer have the JAVA_HOME and CATALINA_HOME variables in the environment?
Has this new computer ever had an earlier version of Tomcat installed? How about the Java version?
Bill
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: No Response After Deployment
 
Similar Threads
Tomcat WebApp Deployment
servlet programming problem in Eclipse
not able to deploy application
How to deploy my own webapplication
Is WEB-INF Directory mandatory ?