aspose file tools*
The moose likes Tomcat and the fly likes Context problem on Tomcat 4.1.30 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Spring in Action this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "Context problem on Tomcat 4.1.30" Watch "Context problem on Tomcat 4.1.30" New topic
Author

Context problem on Tomcat 4.1.30

Eelco den Heijer
Ranch Hand

Joined: Jan 17, 2002
Posts: 61
Hi, I'm having problems getting my lil'webapps to work on Tomcat 4.1.30.
This is what I did:
1. I created a service
2. I created a host under this service (test.objectivation.com), test.objectivation.com is an alias for 127.0.0.1 which I added to my hosts file
3. I created a HTTP connector under this service, listening to 9001

I enabled auto-deploy, set the baseDir to c:/temp/objectivation/.

Next I copied fresh war files (5) to this directory; restart Tomcat. Tomcat unpacks all 5 war files, no error messages.

Next, I go to http://test.objectivation.com:9001/guestbook/
and I get an error 500 saying

the log says the following:


the tragic thing is that all this worked without any problem in the same config on Tomcat 5 (yet TC5 gave me other headaches)

Any suggestions are more than welcome


== <br />Rgrds,<br />Eelco<br /> <br />SCJP, SCJD, SCBCD, SCWD, SCEA
Eelco den Heijer
Ranch Hand

Joined: Jan 17, 2002
Posts: 61
sorry, I forgot to paste the error 500 message:
The server encountered an internal error (No Context configured to process this request) that prevented it from fulfilling this request.

the context that is supposed to be missing is in both my admin page and in the server.xml.... And I get this error for all 5 webapps......
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Context problem on Tomcat 4.1.30